Añade lugar y fecha para los precios

¡Atención!

Comprueba que has introducido correctamente la localidad, una fecha válida y la franja horaria de la actuación.

Descripción

Tona Gafarot és una cantant i compositora de Llambilles (Girona). Té dos treballs de llarga durada: Alba Sísmica (Autoeditat, 2014) i El foc, el caliu i la cendra (Comiuniti Music, 2021). L'any 2012 va guanyar el concurs Altaveu Frontera de Sant Boi de Llobregat. Més tard, l'any 2015, va guanyar el primer premi al Concurs de la Cançó de Salitja, amb la cançó Adela. El juliol del 2013 va fundar Les Anxovetes, el grup d’havaneres en femení, on fa la veu de contralt. També forma part del septet vocal format per Les Anxovetes i The Hanfris Quartet, els quals ofereixen l’espectacle The Beatles A Cappella Tribute. Ha col·laborat en diversos projectes com a corista, en discos de grups com Los Sírex, Le Croupier, Howlin’ dogs, La Senyoreta Descalça, La banda del Yuyu, Big Black Rhino, Els Atrapasomnis, Grateful Blues, The Hanfris Quartet, Acousters, Arjau, Sesc PJ o Fina!, entre altres. Tona Gafarot s’acompanya d’una banda formada pels músics Emili Bosch (Medusa Box, b1n0) als... Leer más

Espectáculos (2)

Consulta todos los espectáculos que ofrecemos.

El foc, el caliu i la cendra

El foc, el caliu i la cendra

 • Presentació del segon treball discogràfic en solitari de Tona Gafarot: "El foc, el caliu i la cendra", un disc dividit en tres parts. I per què aquest títol? Perquè tots nosaltres hem experimentat o experimentarem en algun moment donat de la nostra vida: el foc (la rebel·lió, la crítica, la ràbia, la reacció), el caliu (la tendresa, l’amor, la sensibilitat, la dolçor) i la cendra (la tristesa, la por, la melancolia, l’enfonsament). El foc, el caliu i la cendra. No podíem trobar millor títol per al proper disc de la gironina Tona Gafarot. Tona Gafarot s'acompanya dels músics Emili Bosch (Medusa Box, b1n0), que a part de ser el productor musical, també s'ocupa dels sintetitzadors i les guitarres elèctriques, Jordi Bosch (Medusa Box) al baix, Toni Molina (The Gruixut’s, Mazoni, Sanjosex, Miquel Abras, Adrià Puntí, XebiSF) a la bateria, Adrià Bravo (Medusa Box, Teletexto) al piano elèctric i sintetitzadors. *Possibilitat de diferents formats.

 • Estilo/Género: Pop, pop en català, pop rural, música d'autor, pop electrònic, pop ambiental.

Equipos de sonido y luz

Galería

https://www.youtube.com/embed/hs_ziFEu9M4?autoplay=1
https://www.youtube.com/embed/pvjV8kTXPyc?autoplay=1
https://www.youtube.com/embed/AXQvXRDpjMU?autoplay=1

El foc, el caliu i la cendra

 • Nº de componentes 5
 • Nombre de los componentes
  Tona Gafarot: veu Emili Bosch: intetitzadors i guitarres elèctriques Jordi Bosch: baix Toni Molina: bateria Adrià Bravo: piano elèctric i sintetitzadors
 • Duración aproximada 70 minutos
 • Dimensiones mínimas del escenario o espacio de actuación
  6x8m
 • Equipos de sonido y luz: Debe facilitarlos la parte contratante
 • Rider/Ficha técnica: Descárgate el PDFvertical_align_bottom

El foc, el caliu i la cendra

ProvínciaCoste
Barcelona
Girona
Lleida
Tarragona

Calendario

Próximas actuaciones

No se han encontrado actuaciones

Actuaciones anteriores

No se han encontrado actuaciones

¿Tienes dudas? Contacta con Proactua

En Proactua contamos con un equipo de especialistas expertos en asesoramiento artístico, técnico y legal para realizar todo tipo de eventos y espectáculos. Si necesitas ayuda o una contratación a medida, ya sea en las condiciones contractuales o en la forma de pago, contáctanos llamando a nuestro número de atención al cliente +34 872 72 32 77 (de lunes a viernes de 9:00 a 20:00h).

Si lo prefieres, puedes enviarnos un mensaje rellenando el siguiente formulario y nos pondremos rápidamente en contacto contigo.


Proactua version: 2.4.3