Añade lugar y fecha para los precios

¡Atención!

Comprueba que has introducido correctamente la localidad, una fecha válida y la franja horaria de la actuación.

Descripción

El grup sorgí arrel d’unes trobades d’uns amics que quedàvem per fer música, de mica en mica aquestes trobades prengueren forma de grup d’havaneres. L’any 1982 adoptàrem el nom definitiu de Roca Grossa i fins a avui anem cantant havaneres per arreu de Catalunya. En el nostre repertori incloem a més de les havaneres clàssiques, valsets, sardanes, balades, cançó de taverna i també composicions pròpies. Disposem d'equip de so i llums propi

Espectáculos (2)

Consulta todos los espectáculos que ofrecemos.

Valoraciones (2)

55555
Fiesta de aniversario de adulto
Una vetllada fantàstica

Va estar tot molt ben organitzat. L'Àvia Montse va estar molt il·lusionada amb l'actuació. Moltes gràcies!

55555
Cantada de habaneras
Tot un encert de concert!

Valorem molt positivament l'espectacle d'habaneres que ens va oferir Roca Grossa! Un grup que ens va posar moltes facilitats i es va adaptar sense cap problema al format d'acte que teníem pensat. Van oferir un repertori molt ben triat, amb habaneres de tota la vida i versions com "Paraules d'amor" i l'"Estaca" que van triumfar entre el públic. En resum, recomanem molt la seva contractació. Va ser una Diada ben rodona i ens vam quedar amb les ganes de repetir l'experiència!

Calendario

Próximas actuaciones

 • Sabadell

  20:30 - Carrer , aire lliure sobre d'una tarima

  Festa Major Can Rull 2024

Actuaciones anteriores

 • Sant Joan de Vilatorrada

  19:00 - Plaça Major

  Diada Nacional de Catalunya

 • Sant Martí de Llémena

  16:00 - Restaurant Can Perot

  Aniversari 80 Àvia

¿Tienes dudas? Contacta con Proactua

En Proactua contamos con un equipo de especialistas expertos en asesoramiento artístico, técnico y legal para realizar todo tipo de eventos y espectáculos. Si necesitas ayuda o una contratación a medida, ya sea en las condiciones contractuales o en la forma de pago, contáctanos llamando a nuestro número de atención al cliente +34 872 72 32 77 (de lunes a viernes de 9:00 a 20:00h).

Si lo prefieres, puedes enviarnos un mensaje rellenando el siguiente formulario y nos pondremos rápidamente en contacto contigo.


Proactua version: 3.0.6