Añade lugar y fecha para los precios

¡Atención!

Comprueba que has introducido correctamente la localidad, una fecha válida y la franja horaria de la actuación.

Descripción

Masvidal és una formació que pren força en un entorn on la música esdevé el fil conductor de tot: l’ESMUC. Allà, compartint hores de classes, assaigs i cafès amb paraules i pensaments agosarats, es forgen vincles entre els seus components que els portaran a voler tastar l’experiència de fer quelcom plegats. Masvidal és un projecte nou però no per això novell, ja que la trajectòria musical dels seus components per separat és llarga, diversa i plena de noms i formacions conegudes. Han acompanyat gires o concerts puntuals a través de la geografia nacional i internacional. Joan Barranca és el cor de Masvidal, l’artífex de les lletres, les músiques i també de la gravació i mescla del disc al seu estudi GravityMusic. Però sense l’Aleix Burgués, que és també co-autor d’una de les cançons, i d’en Pep Pérez Cucurella, el motor de Masvidal mai no s’hauria posat en marxa. Masvidal és força i sensibilitat conduïdes amb talent i en un projecte que no té edat.

Espectáculos (1)

Consulta todos los espectáculos que ofrecemos.

Gira "Lliure"

Gira "Lliure"

 • Masvidal presenta “Lliure”, un disc que no us deixarà indiferents. Un disc pels que creuen que la música és molt més que allò que tothom escolta. Un disc que no va “a la moda” però que no passa ni passarà de moda. No és música d’un sol temps però sí per a molts moments. T’omple les orelles de sons i sensacions que et fan vibrar amb temàtiques molt diverses, que no se centren només en l’amor i el desamor, sinó que en resum parlen de la vida, d’allò que ens pot passar a tots i amb el que et pots sentir identificat. Cançons que et parlen, que et remouen, que t’emocionen amb estils que van des del #funky al #rock o al pop passant pel #blues i el #country o per #balades a les que no estem acostumats. Un disc per a tothom però sobretot per aquells i aquelles que tinguin ganes de gaudir escoltant bons músics, bones lletres i bones cançons. MASVIDAL són: • Joan Barranca: Veu, Cors, Guitarres Elèctriques, Guitarres Acústiques, Lap Steel, Arranjaments de corda. • Pep Pérez Cucurella: Baix... Leer más

 • Estilo/Género: Pop Rock en Català

Equipos de sonido y luz

Galería

https://www.youtube.com/embed/LjJtcl7lS_A?autoplay=1
https://www.youtube.com/embed/no9Ao6IVBvo?autoplay=1
https://www.youtube.com/embed/qogndjh9688?autoplay=1
https://www.youtube.com/embed/lot973iPcKU?autoplay=1

Gira "Lliure"

 • Nº de componentes 5
 • Nombre de los componentes
  Joan Barranca : Veu i Guitarra Àlex Climent: Teclat Pep Pérez Cucurella: Baix Aleix Burgués: Bateria Farners Puente: Cors
 • Duración aproximada 90 minutos
 • Dimensiones mínimas del escenario o espacio de actuación
  Escenari habitual.
 • Equipos de sonido y luz: Debe facilitarlos la parte contratante
 • Rider/Ficha técnica: Descárgate el PDFvertical_align_bottom

Gira "Lliure"

ProvínciaCoste
Barcelona
Girona
Lleida
Tarragona

Calendario

Próximas actuaciones

No se han encontrado actuaciones

Actuaciones anteriores

No se han encontrado actuaciones

¿Tienes dudas? Contacta con Proactua

En Proactua contamos con un equipo de especialistas expertos en asesoramiento artístico, técnico y legal para realizar todo tipo de eventos y espectáculos. Si necesitas ayuda o una contratación a medida, ya sea en las condiciones contractuales o en la forma de pago, contáctanos llamando a nuestro número de atención al cliente +34 872 72 32 77 (de lunes a viernes de 9:00 a 20:00h).

Si lo prefieres, puedes enviarnos un mensaje rellenando el siguiente formulario y nos pondremos rápidamente en contacto contigo.


Proactua version: 2.4.5