Añade lugar y fecha para los precios

¡Atención!

Comprueba que has introducido correctamente la localidad, una fecha válida y la franja horaria de la actuación.

Descripción

Els guanyadors del Premi Enderrock al Millor Disc de Músiques Urbanes del 2020 amb el seu disc "Don Gelato", incorporen amb originalitat i talent a les seves cançons estils com el trap, el drill, el dancehall o el rap. Una barreja tan heterodoxa com refrescant que els ha portar a fer-se un lloc al panorama i a procurar-se el favor del públic més jove. A principis del 2022 renovaran el seu so i el seu directe amb la presentació d'un nou treball d'estudi que ja porta molt temps cuinant-se. Sabem que suposarà un important salt endavant a la seva carrera i estem preparant un gran any per ells.

Espectáculos (1)

Consulta todos los espectáculos que ofrecemos.

Flashy Ice Cream

Flashy Ice Cream

  • Per a molts artistes, la parada als escenaris provocada per la pandèmia del COVID 19 ha estat una oportunitat per deixar anar la seva creativitat i poder donar forma a nous temes. Alguns han aconseguit sortir-ne millors i molt més forts. Aquest és el cas dels Flashy Ice Cream, que a banda de preparar un nou disc han pogut treballar en singles com "Brexit" que demostren un cop més que es pot fer música urbana de vanguàrdia en català. Durant el 2021 van poder estar a l'Estadi Olímpic de Barcelona durant la gran nit de la música urbana programada pel Cruïlla XXS o al 1er Festival de Músiques Urbanes de Tarragona que va tenir lloc en un marc tan especial com l'Auditori del Camp de Mart. A banda d'això, van ser presents a d'altres festivals com El Tingladu de Vilanova i la Geltrú o complint amb nota a d'altres cites estiuenques. Aquest 2022 agafen pista per enlairar-se definitivament.

  • Estilo/Género: Música Urbana

Equipos de sonido y luz

Galería

https://www.youtube.com/embed/cib26xCU2mo?autoplay=1
https://www.youtube.com/embed/_0AEhDvHBH0?autoplay=1

Flashy Ice Cream

  • Nº de componentes 4
  • Duración aproximada 75 minutos
  • Dimensiones mínimas del escenario o espacio de actuación
    Les mides a partir de les que poder fer l'espectacle de manera correcta son 6 metres de boca per 4 metres de fons a 1.5 metres d'alçada.
  • Equipos de sonido y luz: Debe facilitarlos la parte contratante
  • Rider/Ficha técnica: Descárgate el PDFvertical_align_bottom

Flashy Ice Cream

ProvínciaCoste
Barcelona
Girona
Lleida
Tarragona
ProvínciaCoste
Huesca
Teruel
Zaragoza
ProvínciaCoste
Madrid
ProvínciaCoste
Illes Balears
ProvínciaCoste
Araba/Álava
Bizkaia
Gipuzkoa

Calendario

Próximas actuaciones

No se han encontrado actuaciones

Actuaciones anteriores

No se han encontrado actuaciones

¿Tienes dudas? Contacta con Proactua

En Proactua contamos con un equipo de especialistas expertos en asesoramiento artístico, técnico y legal para realizar todo tipo de eventos y espectáculos. Si necesitas ayuda o una contratación a medida, ya sea en las condiciones contractuales o en la forma de pago, contáctanos llamando a nuestro número de atención al cliente +34 872 72 32 77 (de lunes a viernes de 9:00 a 20:00h).

Si lo prefieres, puedes enviarnos un mensaje rellenando el siguiente formulario y nos pondremos rápidamente en contacto contigo.


Proactua version: 2.4.3