Resumen

Cafè Trio som un grup format per dos cantants (Eva Solà i Marcel Casellas), soprano i tenor respectivament, i un pianista (Jordi González), tots tres amb una àmplia formació en música clàssica i moderna i amb més de vint-i-cinc anys d'experiència als escenaris. La nostra formació està pensada per cobrir totes les necessitats musicals de pràcticament qualsevol festa, esdeveniment o celebració. El reconeixement professional va arribar l'any 2009 i 2010 amb la nominació als premis ARC que atorga l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya, com a millor formació musical dins la seva categoria. Vols “veure” un bon cafè?

Espectáculos (2)

Consulta todos los espectáculos que ofrecemos.

Concert

Concert

 • Un passeig musical on reviurem grans fragments de diversos gèneres musicals. Entre d'altres, viatjarem fins a Hollywood per endinsar-nos en el meravellós món del cinema, passarem per Itàlia per recordar peces memorables de cançó lírica i tornarem després cap a casa nostra amb una gran selecció de música catalana. Un espectacle ideal per a tot tipus de celebracions: Festes Majors, Cicles de concerts, Setmanes culturals, Homenatges, etc. Vols "veure" un bon cafè?

 • Estilo/Género: concert

Equipos de sonido y luz

 • 4.000w de sonido y 1.000w de luz

  • Portem el nostre propi equip de so i de llums led.

Galería

Concert

 • Nº de componentes 3
 • Duración aproximada 90 minutos
 • Dimensiones mínimas del escenario o espacio de actuación
  L'escenari òptim per a la realització del concert és de 8x6 metres. No obstant, ens adaptem a l'espai que hi hagi.
 • Equipos de sonido y luz: Están incluidos en el precio del espectáculo
Requerimientos de actuación
 • Presa de corrent monofàsic de 230V i 10A prop de l'escenari.

Concert

ProvínciaCoste
Barcelona
Girona
Lleida
Tarragona

Calendario

Próximas actuaciones

No se han encontrado actuaciones

Actuaciones anteriores

No se han encontrado actuaciones

Gestión y contratación personalizada

En Proactua contamos con un equipo de especialistas expertos en asesoramiento artístico, técnico y legal para realizar todo tipo de eventos y espectáculos. Si necesitas ayuda o una contratación a medida, ya sea en las condiciones contractuales o en la forma de pago, contáctanos llamando a nuestro número de atención al cliente +34 872 72 32 77 (de lunes a viernes de 9:00 a 20:00h).

Si lo prefieres, puedes enviarnos un mensaje rellenando el siguiente formulario y nos pondremos rápidamente en contacto contigo.


arrow_upward

Proactua version: 2.1.0